KOMBINERT MED FARMASØYTISKE PRINSIPPER 

BOTANISK EKSPERTISE

FORSKNING & BOTANISK EKSPERTISE

308798-txl2439jg8.jpg

Pierre Fabre har gjennom mer enn 40 års forskning kombinert farmasøytiske prinsipper med botanisk ekspertise og valgt ut planter på bakgrunn av deres aktive innholdsstoffer.

 

BOTANICAL EXPERTISE PIERRE FABRE ER BASERT PÅ 4 KJERNEPRIORITETER

INNOVASJON

INNOVASJON

I Pierre Fabre Laboratorier utvikler man avansert og nytenkende forskning innen planter og plantebaserte aktive ingredienser.

Denne forskningen står aldri stille og målsettingen er å finne nye aktive

ingredienser som kan skape rammene for nye produkter, eller forbedring av eksisterende.

BEVARING

BEVARING

A-Derma har spesielt fokus på å bevare plantearven og det biologiske mangfoldet.

Derfor dyrkes Rhealba® havren alltid etter økologiske standarder.

GARANTI

GARANTI

27 kontrolltester utføres for hver eneste produksjons batch. Dette gjøres for å sikre effektiviteten, kvaliteten og den maksimale toleransen til sart hud.

RESPEKT

RESPEKT

I A-Dermas dermatologiske laboratorier har vi fokus på lokal produksjon for å respektere naturen og det miljøet vi alle er en del av, samt for å bidra til en vedvarende utvikling av de områder vi dyrker.

1

PLANTEFORSkning

Pierre Fabre forsker konstant på planter og har identifisert en helbredende og beskyttende effekt i de små havrekimplantene.

2

utvelgelse

Rhealba® havren er valgt ut i henhold til de strengeste kriteriene, blant 26.000 havresorter, for sine unike egenskaper.

3

øKOLOGISK DYRKNING

Rhealba® havren dyrkes i sør vest i Frankrike etter økologiske standarder. Den høstes allerede på kimplantestadiet - før det setter frø - og hvor havren inneholder den høyeste konsentrasjonen av sikre og effektive aktive molekyler. Dette betyr en veldig kort produksjonsperiode på 3 måneder.

4

5

PRODUKsjon Av PLANTEEKSTRAKTER

En patentert fremstillingsmetode med standardiserte metoder sikrer produkter uten sporbare proteiner.

FREMSTILLING

De ferdige produktene ser dagens lys.

Rhealba® havren er et resultat av den botaniske ekspertisen og tilnærmingen- Produktets opprinnelse går gjennom 5 faser.