A-DERMA LOGO - White.png

clean & green

sikkerhet og naturlighet

A-Derma har alltid hatt en forpliktelse til å utvikle naturlige og veltolererte produkter, som ikke går på kompromiss med det viktigste, nemlig effektiviteten. Som et plantebasert merke, jobber vi i A-Derma utfra en visjon om å respektere både mennesket og naturen.

 

A-DERMA er et fransk merke, men formuleringene er faktisk inspirerte av de kravene, ønskene og forventningene, som vi i Skandinavia stiller til våre hudpleieprodukter. Derfor formulerer vi våre produkter utfra følgende prinsipper:

  • Produktene baseres på Rhealba Havre® - en innovativ, sikker og effektiv plantebasert aktivingrediens

  • Vi minimerer antallet ingredienser, som alle er nøye utvalgte for deres sikkerhet

  • Vi unngår å bruke råmaterialer som er bevist å kunne være allergifremkallende

  • Primært uten parfyme og fargestoffer til de sarteste hudtyper (f.eks. hud med tendens til atopi)

    • Hvis produktet inneholder parfyme, bruker vi utelukkende duftmolekyler som er vurdert av en toksikologisk ekspert for å sikre høyest mulig respekt for sart hud samt å minimere risikoen for allergiske reaksjoner

  • Primært med fysiologisk eller nøytral pH-verdi for huden

  • Ikke-komedogene, noe som betyr at produktene ikke tilstopper porene i huden

I A-DERMA jobber vi konstant med å forbedre våre formuleringer slik at de lever opp til den nyeste viten og effektiviteten forbedres ytterligere. I denne prosessen forplikter vi oss til å berike alle nye formuleringer med naturlige ingredienser. På nåværende tidspunkt har 51% av vårt produktsortiment en naturlighetsprosent på mellom 85-100%. De resterende produktene har en naturlighetsprosent på mellom 54-85%.

Vi reformulerer hele tiden produktene våre slik at vi blir enda bedre. Målet er at 70% av formuleringene våre har en naturlighetsprosent på over 85% innen år 2023.

I A-Derma strever vi altså alltid etter å forbedre alle faser av produktenes skapelse og det har ført til initiativet CLEAN & GREEN – les mer om hva det innebærer her:

NaturligHEt

BASERT PÅ RHEALBA® HAVRE 

AUTENTISITET

EN MERKEVARE FØDT SØRVEST I FRANKRIKE

TRANSPARENT

FÅ NATURLIGE INGREDIENSER

MENNESKEHETEN

RESPEKT FOR MENNESKER

MILJØBEVISSTHET

RESPEKT FOR NATUREN

EFFEKTIVITET

KLINISK TESTET

SIKKERHET

STRENG KONTROLL & PATENTERTE LØSNINGER

Logo Clean&Green - CMJN.png