Testfamiliene

Johanne og hennes 1-åring er blant familiene som har testet A-Derma Exomega Control-serien. "Etter å ha begynt med produktene sliter ingen av oss med tørr hud lenger. Minstemanns tendenser til eksem har også forsvunnet. Jeg opplever at huden har blitt sterkere og friskere siden vi begynte å bruke produktene".     

 

Les mer om familiens erfaringer her

Johanne.jpg

Vi lot 20 familier teste produkter fra A-Derma i 3 uker. Etter dette ble det gjennomført en spørreundersøkelse basert på egen erfaring ved bruk av produktene. 

 

"DET ER DEN BESTE DUSJOLJEN JEG HAR TESTET!"

"DATTEREN MIN ER HELT KVITT DET RØDE UTSLETTET HUN HADDE PÅ MAGEN!"

Emilie og hennes yngste datter Alma (2), er blant familiene som har vært med på testprosjektet. "Hun har hatt dette røde utslettet siden hun var liten og vi har prøvd mye som ikke har fungert. Etter at vi testet produktene har hun ikke hatt et eneste utslett. Ingenting i kosten hennes er endret, så vi føler oss overbeviste om at vi endelig har funnet løsningen for å holde plagene hennes i sjakk".

 

Les mer om effekten av produktene her

Mave.jpg

"EXOMEGA CONTROL - PERFEKT HUDPLEIE FOR HELE FAMILIEN!" 

 

Hilde og hennes to barn på 10 og 18 år er også blant familiene som er svært fornøyd med produktene etter testprosjektet."Mine barn har sensitiv hud, og de merket stor forskjell på huden i vinter. De har en aktiv livsstil og dusjer 1-2 ganger daglig. Vi har brukt dusjgeleen i kombinasjon med Exomega Control lotion, og sammen har disse produktene resultert i mindre irritasjoner".

 

 Les mer om hvorfor her.

Hilde.jpg

DETTE ER PRODUKTENE FAMILIENE HAR TESTET: 

A-DERMA EXOMEGA CONTROL SHOWER OIL 

A-DERMA EXOMEGA  CONTROL FOAMING GEL

A-DERMA EXOMEGA CONTROL LOTION

A-DERMA EXOMEGA CONTROL CREAM

A-DERMA EXOMEGA CONTROL BALM

 

Testfamiliene har delt sine egne erfaringer om produktene, og har ikke fått betalt for å bidra med sine uttalelser.