Har du lyst til å teste body lotion på spray?

Vi leter etter testpersoner, som har lyst til å hjelpe oss med å teste nyheten vår i Exomega CONTROL serien. Exomega CONTROL Spray er en smart body lotion på spray, som virker like effektivt som de velkjente Exomega CONTROL kremene, men har en meget lett tekstur og absorberes raskt i huden. Fordi den sprayes direkte på huden, tar det kun 1 minutt å påføre og det er gøy for barna. Du kan lese mer om Exomega CONTROL Spray her.

 

Som testperson vil du få tilsendt produktet og skal teste det i en uke. Når du har testet produktet, ønsker vi at du skal sende med et bilde av deg, hvor du bruker produktet, samt svare på et kort spørreskjema rundt dine opplevelser rundt produktet.

Når du melder deg på testpanelet, melder du deg samtidig på vårt nyhetsbrev, som holder deg oppdatert på nyheter, gode tilbud og andre gode fordelre. Vi sender ut nyhetsbrev ca. 6 ganger i året. 

Vi plukker ut 10 testpersoner, som får direkte beskjed. Testpersonene kontaktes mandag d. 20/9 og produktene vil sendes ut til test samme uke. 

Meld deg på ved å fylle ut skjema nedenfor.

ad_fb-ig_application_exomega_emollient-spray_post_2021.jpg
Key visuel.png
Hvilken hudtype har testpersonen?
Har du prøvd et produkt fra Exomega Control serien tidligere?