HVORDAN VÅRE LABORATORIER BLE TIL

VÅR HISTORIE

En historie SOM starter og fortsEtter 

 SØRVEST I FRANKRIKE

tav champs avoine key visual g1602478_30
A-DERMA-carte-simple.png

EN KULTUR MED FOKUS PÅ SART HUD

begynNELSEN

Det hele startet i 1970 årene, da Pierre Fabre, en farmasøyt fra Castres med en stor lidenskap for botanikk, bestemte seg for å dyrke havre - en oversett plante som har blitt brukt til medisinske formål i mer enn tre tusen år. Det markerte begynnelsen på en omfattende forskning som fortsetter den dag i dag, Sørvest i Frankrike. 

1982

Det første havrebaserte produktet lanseres - A-DERMAs dermatologiske såpestykke. A står for Avoine, det franske ordet for ´havre´, og Derma som henvisning til Dermatologi. Den plantebaserte dermokosmetikken ble født. Etterhvert som forskningen utviklet seg, utpekte en bestemt havresort seg ut, nemlig den hvite Rhealba® havren, som var blant den med høyest konsentrasjon av beroligende molekyler. Dermatologisk havre har nå blitt en referanse.

1992

To SOS-produkter lanseres, som raskt blir klassikere: Epitheliale og Dermalibour. I 1994 kommer Exomega - et hudpleieprodukt utviklet spesielt for hud med tendens til atopi.

2009

Det er enda et fremspring, med oppdagelsen av Rhealba® havrekim – de helt små skuddene fra Rhealba® havren, med enda høyere konsentrasjon av aktive stoffer, som skaper balanse, beroliger og gjenoppbygger den sarte hudbarrieren.

2012

Produktkonservering var bak innovasjonen som førte til utviklingen av Sterile Cosmetics®, og den sterile Exomega DEFI. I prosessen fjernes alle konserveringsmidler og kontamineringsrisikoen for å gi best mulig pleie for selv den sarteste huden.

2015

Lansering av Epitheliale A.H DUO, det første ultra-reparerende hudpleieproduktet for å gjenoppbygge hudens overflate og barriere.